Jadual Persekolahan 2010

Bismillahirrahmanirrahim
Assalamu’alaikum warahmatullahi wabarakatuh

Sukacita ana pamerkan di blog ini Jadual Hari-hari persekolahan dan Cuti Penggal untuk tahun 2010 untuk rujukan kita bersama secara atas talian. Setelah ana mempamerkan Jadual Gaji Kakitangan Awam yang sejak tahun 2008 (yang mendapat sambutan begitu tinggi dalam kalangan pengunjung blog IbnRajab Online ini), ada yang menghantar mesej memohon agar dipamerkan jadual persekolahan seperti ini.

Semoga dengan adanya jadual seperti ini di alam maya (dunia cyber) dapatlah ia dijadikan rujukan apabila perlu pada bila-bila masa dan di mana-mana jua. Mudah-mudahan kita semua dapat merancang perjalanan bahtera keluarga dengan lebih ceria, berkesan dan membahagiakan. Rancanglah waktu persekolahan yang berkualiti sepertimana perlu juga dirancangkan kualiti pengisian waktu cuti anak-anak.

Seperti biasa, kepada sesiapa yang berminat untuk menyimpan jadual ini secara peribadi, sama ada di atas desktop komputer, print out, letak dalam laman web mereka dan apa sahaja, ia tidaklah menjadi halangan. Diizinkan. Untuk kemudahan, ana sediakan softcopynya di sini. Klik untuk download.

Wallahu aklam. Semoga ada manfaatnya.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: